" Bo nära naturen "

 

BOENDE PÅ STIFTSGÅRDEN TALLNÄS

 

På Stiftsgården Tallnäs erbjuder vi boendealternativ i våra tre olika byggnader

Vättergården, Storgården och Östergården.

Vi erbjuder även enklare boende i vårt vandrahemsboende Pilagården.

 

 

Östergården

Våren 2012 renoverades Östergården, som ligger ett stenkast från huvudbyggnaden. Här finns 14 fina rum, 7 enkelrum och 7 dubbelrum. Här bor du som på hotell med sängen bäddad och klar och med dusch och toalett på rummet.

 

Enkelrum 700:-/natt

Dubbelrum 900:-/natt

 

 

Storgården

I Storgården som även den ligger i huvudbyggnaden har vi pensionatsboende. Här bor du i enkelrum eller dubbelrum. Alla rum har tvättställ medan dusch och toalett finns i korridoren. I Storgården finns 4 dubbelrum. Här finns lakan utlagt på rummen.

 

Enkelrum 600:-/natt

Dubbelrum 800:-/natt

 

Vättergården

I den nyrenoverade Vättergården som ligger i huvudbyggnaden har vi pensionatsboende. Här bor du i enkelrum eller dubbelrum. Här delar två rum på dusch och toalett som finns i anslutning till rummen. Vi kan erbjuda 7 enkelrum och 7 dubbelrum. Samtliga rum och toaletter renoverades 2015. Här finns lakan utlagt på rummen.

 

Enkelrum 600:-/natt

Dubbelrum 800:-/natt

 

Pilagården

På Stiftsgården erbjuder vi vandrarhemsboende i Pilagården. Där kan du välja att bo i enkla 3- och 4-bäddsrum. Vill du bo billigt tar du med dig egna lakan och handdukar, städar efter dig och lagar din egen mat då du har tillgång till ett fullt utrustat kök. Eller så går det bra att hyra lakan och handdukar, samt köpa till frukostbuffé.

 

Läs mer HÄR om vårt vandrahem!

Britatorp

Britatorp är ett litet idylliskt torp som fungerar som semesterhus men också som en avskild oas. Det går bra att boka torpet för en tid eller som vandrarhem för den som vill bo lite avskilt.

 

Priser:

Pris per natt 1300 :-

Pris per vecka 7000 :-