HÄR FINNS PLATS FÖR KREATIVA MÖTEN

KREATIVA MÖTEN

KONFERENSPAKET 1.

Dag 1

• Förmiddagskaffe med rågbulle

• Konferenslunch inkl. salladsbord, kaffe och något sött

• Eftermiddagskaffe med kaka

• Middag med dessert

 

Dag 2

• Frukostbuffé

• Förmiddagskaffe med kaka

• Konferenslunch inkl. salladsbord, kaffe och något sött

• Eftermiddagskaffe med kaka

 

 

 

Logi: Enkelrum Hotellrum

Pris: 1468:- per person inkl. moms

 

Logi: Enkelrum Pensionatsrum

Pris: 1368:- per person inkl. moms

 

Lokalkostnad tillkommer

 

KONFERENSPAKET 3.

DAG 1

• Förmiddagskaffe med rågbulle

• Konferenslunch inkl. salladsbord, kaffe och något sött

• Eftermiddagskaffe med kaka

 

Pris: 230:- per person inkl. moms

 

Lokalkostnad tillkommer.

 

 

Att konferera på Stiftsgården Tallnäs är att förena nytta med avkoppling. Här får ni uppleva lugnet och stillheten i vår vackra småländska miljö och samtidigt inspireras till kreativa möten. Vill ni ha en paus i arbetet kan ni njuta av en kort promenad i de vackra omgivningarna runt stiftsgården.

Kvällen kan avslutas med en god middag & en skön stund i vår vedeldade bastu vid strankanten.

 

 

KONFERENSPAKET 2.

Dag 1

• Middag med dessert

 

Dag 2

• Frukostbuffé

• Förmiddagskaffe med kaka

• Konferenslunch inkl. salladsbord, kaffe med något sött

• Eftermiddagskaffe med kaka

 

Logi: Enkelrum Hotellrum

Pris: 1238:- per person inkl. moms

 

Logi: Enkelrum Pensionatsrum

Pris: 1138:- per person inkl. moms

 

Lokalkostnad tillkommer

 

 

VÅRA LOKALER

 

 

Vi erbjuder ett flertal trevliga konferenslokaler och grupprum. I vår största konferenslokal finns plats för 90 personer. I samtliga lokaler finns det tillgång till whiteboard, overhead, blädderblock, block, pennor, frukt och vatten. Ljuskanon går att få till alla lokaler och vi har ett trådlöst nätverk för dem som vill ha tillgång till internet.

 

Här kan du välja lokaler som motsvarar dina behov.

 

GULA PAVILJONGEN

Denna lokal med utsikt över Linnesjön är i särklass vårt vackraste konferensrum och den perfekta lokalen för er som vill sitta avskilt men i en inspirerande miljö. Lokalen rymmer ca 20 personer. Tala om vid bokningstillfället om ni vill använda ljuskanon.

 

GAMMELGÅRDEN

Gunvorsalen hittar ni på övervåningen i Gammelgården. Denna lokal är mycket flexibel och kan anpassas efter grupper som vill ha lektionsbord eller ett sammanträdesbord. Här sitter 30 personer med bord bekvämt men utan bord kan lokalen ta 60 personer. TV finns i lokalen & projektor kan kopplas in.

Elisabethsalen är undervåningens stora sal och rymmer ca 40 personer.

Duvslaget finner man på övervåningen i Gammelgården och fungerar bra som sammanträdeslokal.

Asta-Lisa och Kersti rummen är två smårum på undervåningen

 

VÄTTERGÅRDENS DAGRUM

Vättergårdens dagrum hittar ni på övre plan i huvudbyggnaden. Till den här lokalen kan du ta dig via trappan eller med hiss. Detta är vår bästa sammanträdeslokal för upp till 20 personer. Tala om vid bokningstillfället om ni vill använda ljuskanon. Mikrofon med högtalare finns att tillgå.

ÖSTERGÅRDENS KONFERENSSAL

Vår största konferenslokal hittar ni i Östergården som ligger i markplan, ett stenkast från huvudbyggnaden. Här kan ni sitta 50 personer med bord och 90 personer med enbart stolar men med en skrivbricka vid stolen. Ljuskanon och ljudanläggning med mikrofon finns. I anslutning till lokalen finns ett grupprum som avskärmas med skjutvägg.

ÖVERNATTA

 

På Stiftsgården Tallnäs erbjuder vi boendealternativ för våra konferensgäster i Vättergården, Storgården och Östergården.

 

 

Vättergården

I den nyrenoverade Vättergården som ligger i huvudbyggnaden har vi pensionatsboende. Här bor du i enkelrum eller dubbelrum. Här delar två rum på dusch och toalett som finns i anslutning till rummen. Vi kan erbjuda 7 enkelrum och 7 dubbelrum. Samtliga rum och toaletter renoverades 2015.

 

 

Storgården

I Storgården som även den ligger i huvudbyggnaden har vi pensionatsboende. Här bor du i enkelrum eller dubbelrum. Alla rum har tvättställ medan dusch och toalett finns i korridoren. I Storgården finns 4 dubbelrum.

 

 

Östergården

Våren 2012 renoverades Östergården, som ligger ett stenkast från huvudbyggnaden. Här finns 14 fina rum, 7 enkelrum och 7 dubbelrum. Här bor du som på hotell med sängen bäddad och klar och med dusch och toalett på rummet.