KREATIVA MÖTEN


Att konferera på Stiftsgården Tallnäs är att förena nytta med avkoppling. Här får ni uppleva lugnet och stillheten i vår vackra småländska miljö och samtidigt inspireras till kreativa möten. Vill ni ha en paus i arbetet kan ni njuta av en kort promenad i de vackra omgivningarna runt stiftsgården. Kvällen kan avslutas med en god middag & en skön stund i vår vedeldade sjöbastu intill strandkanten.


DAGSKONFERENS


Lämna arbetsplatsen hemma för en dag och samla ny energi hos oss! Börjar dagen med nybryggt kaffe & rågbulle som serveras i vår lounge eller i anslutning till er konferenslokal. Efter ert förmiddagspass bjuds det på lunch med salladsbuffé i vår matsal samt kaffe & något sött.

Under eftermiddagen när man behöver det som mest serveras kaffe, något sött och något att fylla på energinivån med.

 


DYGNSKONFERENS


I detta paket börjar dagen med nybryggt kaffe & rågbulle som serveras i vår lounge eller i anslutning till er konferenslokal. Efter ert förmiddagspass bjuds det på lunch med salladsbuffé i vår matsal samt kaffe & något sött.Under eftermiddagen när man behöver det som mest serveras kaffe, något sött och något att fylla på energinivån med. På kvällen är ni välkomna att sällskapa i vår lounge fram tills att våra kockar står klara med kvällens middag. Nästkommande dag har samma grundupplägg där dagen avslutas med eftermiddagskaffe.  


Vårt boende erbjuder rum med hotellstandard eller enklare pensionatsrum med toalett i korridor.


KVÄLLSKONFERENS


Börja konferensen med nöje! Kvällen kanske startar med mingel i vår lounge fram tills att våra kockar står klara med kvällens middag. Nästkommande dag börjar dagen med en härlig frukostbuffé, en kaffepaus serveras i vår lounge eller i anslutning till er konferenslokal under förmiddagens pass. Efter ert förmiddagspass bjuds det på lunch med salladsbuffé i vår matsal samt kaffe & något sött. Under eftermiddagen när man behöver det som mest serveras kaffe, något sött och något att fylla på energinivån med.


Vårt boende erbjuder rum med hotellstandard eller enklare pensionatsrum med toalett i korridor.VÅRA KONFERENSLOKALER


Vi erbjuder ett flertal trevliga konferenslokaler och grupprum. I vår största konferenslokal finns plats för 90 personer. I samtliga lokaler finns det tillgång till whiteboard, overhead, blädderblock, block, pennor, frukt och vatten. Projektor finns i alla större lokaler. Vi har under många år haft problem med vårt nätverk här ute på landsbygden men från 2019 har vi äntligen fått fiber & kan erbjuda ett stabilt wifi nätverk!

Här kan du välja lokaler som motsvarar just dina behov.


GULA PAVILJONGEN

Denna lokal med utsikt över Linnesjön är i särklass vårt vackraste konferensrum och den perfekta lokalen för er som vill sitta avskilt men i en inspirerande miljö. Lokalen rymmer ca 20 personer. Tala om vid bokningstillfället om ni vill använda ljuskanon.


ÖSTERGÅRDENS KONFERENSSAL

Vår största konferenslokal hittar ni i Östergården som ligger i markplan, ett stenkast från huvudbyggnaden. Här kan ni sitta 50 personer med bord och 90 personer med enbart stolar men med en skrivbricka vid stolen. Ljuskanon och ljudanläggning med mikrofon finns. I anslutning till lokalen finns ett grupprum som avskärmas med skjutvägg.

GAMMELGÅRDEN

Gunvorsalen hittar ni på övervåningen i Gammelgården. Denna lokal är mycket flexibel och kan anpassas efter grupper som vill ha lektionsbord eller ett sammanträdesbord. Här sitter 30 personer med bord bekvämt men utan bord kan lokalen ta 60 personer. TV finns i lokalen & projektor kan kopplas in.

Elisabethsalen är undervåningens stora sal och rymmer ca 40 personer.

Duvslaget finner man på övervåningen i Gammelgården och fungerar bra som sammanträdeslokal.

Asta-Lisa och Kersti rummen är två smårum på undervåningen


VÄTTERGÅRDENS DAGRUM

Vättergårdens dagrum hittar ni på övre plan i huvudbyggnaden. Till den här lokalen kan du ta dig via trappan eller med hiss. Detta är vår bästa sammanträdeslokal för upp till 20 personer. Tala om vid bokningstillfället om ni vill använda ljuskanon. Mikrofon med högtalare finns att tillgå.


Östergården

Östergården ligger ett stenkast från huvudbyggnaden. Här finns 14 fina rum, 7 enkelrum och 7 dubbelrum med hotellstandard.


Vättergården

I Vättergården som ligger i huvudbyggnaden har vi pensionatsboende. Här bor du i enkelrum eller dubbelrum. Här delar två rum på dusch och toalett som finns i anslutning till rummen. Vi kan erbjuda 7 enkelrum och 7 dubbelrum.


 


Storgården

I Storgården som även den ligger i huvudbyggnaden har vi pensionatsboende. Här bor du i enkelrum eller dubbelrum. Alla rum har tvättställ medan dusch och toalett finns i korridoren. I Storgården finns 4 dubbelrum.


 STANNA ÖVER NATT


På Stiftsgården Tallnäs erbjuder vi boendealternativ för våra konferensgäster i Vättergården, Storgården och Östergården.